Jeandro Scoop – Musique Pont Records

Mijn bedrijf, Musique Pont Records, is een platenlabel dat een brug wil slaan tussen verschillende muzieksoorten door deze aan elkaar te verbinden.

Jeandro Scoop – Musique Pont Records"Musique Pont Records gaat verder dan het samenvoegen van muzieksoorten!"
Editie:16
Bedrijf:Musique Pont Records
Hogeschool:Hanzehogeschool

Mijn naam is Jeandro Scoop. Ik studeer in het 3e jaar van Retail en Ondernemerschap aan de Hanzehogeschool Groningen. Het is altijd mijn droom geweest om ondernemer te worden. Naast het studeren is muziek maken een van de activiteiten waar ik het meeste tijd in steek. Vandaar de logische keuze om een bedrijf te beginnen in de muziekindustrie.

Mijn bedrijf, Musique Pont Records, is een platenlabel dat een brug wil slaan tussen verschillende muzieksoorten door deze aan elkaar te verbinden. Het woord pont, dat brug betekend, zit immers in de naam. Die combinatie gaat veel verder dan het samenvoegen van muzieksoorten. Ik wil ook een stukje van de cultuur van het genre meenemen. Een ander doel is om een hele transparante label te zijn en artiesten een eerlijke deal te gaven, door meer ruimte te geven in onderhandelingen en transparant te zijn in alle gedeelten van het proces.

In het komende halfjaar wil ik bij de Noordelingen mijzelf ontwikkelen en mijn bedrijf laten groeien. Ik wil mijzelf ontwikkelen door bijvoorbeeld verder mijn netwerk uit te breiden. Mijn bedrijf wil ik laten groeien door hem eerst beter te profileren en goed te laten zien waar hij voor staat.