Jelle Geertsma – Geertsma Groen

Vanaf mijn 15e verricht ik aanleg- en onderhoud van tuinen bij bedrijven en particulieren.

Jelle Geertsma – Geertsma Groen"Het groene vak is mijn passie."
Editie:19
Bedrijf:Geertsma Groen

Hallo,

Mijn naam is Jelle Geertsma, 21 jaar oud en 3de jaars student Tuin- en landschapsinrichting te Velp.

Het groene vak is mijn passie. Deze is bij mij op jonge leeftijd ontstaan, mede doordat ik opgegroeid ben op een Boomkwekerij in Boelenslaan. Na de mavo heb ik dan ook de Mbo opleiding groene opzichter/uitvoerder niveau 4 afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik doormiddel van stages zowel praktisch als in de werkvoorbereiding ervaring opgedaan.

Vanaf mijn 15verricht ik aanleg- en onderhoud van tuinen bij bedrijven en particulieren. Daarnaast zorg ik inmiddels ook voor advisering, lever ik beplantingsplannen en tuinontwerpen. Mijn bedrijfsnaam betreft Geertsma Groen.

Mijn doel binnen de minor is het creëren van naamsbekendheid voor de aanleg van exclusieve tuinen. Het aanspreekpunt en de verantwoordelijke gedurende de uitvoering zal ik zijn. In samenwerking met Geertsma Tuindesign en onderaannemers (een bouwteam) zorg ik dat vanaf de initiatieffase tot de oplevering van de tuin het gehele project vlekkeloos verloopt.

Over een jaar hoop ik met behulp van De Noorderlingen te kunnen zeggen dat ik over de kennis beschik die mij naamsbekendheid oplevert en dat Geertsma Groen een begrip wordt in de groene sector.