Jelle Spoelstra – Buyon Lifestyle

Ik ben in 2019 begonnen met het verkopen van verschillende producten op Bol.com. Op deze manier heb ik kunnen leren over het hebben van contact met buitenlandse leveranciers en het algemene ondernemen.

Jelle Spoelstra – Buyon Lifestyle"Ik hoop dan ook veel te kunnen leren en de webshop volop te kunnen verbeteren gedurende de minor."
Editie:17
Bedrijf:Buyon Lifestyle
Hogeschool:NHL Stenden

Mijn naam is Jelle Spoelstra, 20 jaar oud. Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Technische bedrijfskunde aan de NHL Stenden hogeschool in Leeuwarden. Ik ben in 2019 begonnen met het verkopen van verschillende producten op Bol.com. Op deze manier heb ik kunnen leren over het hebben van contact met buitenlandse leveranciers en het algemene ondernemen.

Wat mij naast het verkopen via Bol.com de gehele tijd veel leuker leek, was het starten van een eigen webshop. Ik had voor de verkoop op Bol.com al een aantal badkamer accessoires verzameld. Het viel mij op dat hier veel vraag naar was en dat het hier ook gaat om een stukje merkbeleving. Ik heb vervolgens de merknaam “Buyon Lifestyle” geregistreerd en heb besloten een webshop te beginnen. Wat ik hier leuk aan vind, is het opbouwen van een klantenbestand en het zorgen dat mensen weer terugkomen voor een volgende aankoop.

Het is mijn doel om tijdens deze minor stappen te maken met het onderhouden van een webshop en om te zorgen dat ik alles weet over hoe je website bezoekers om kan zetten in klanten. Ik heb voor de minor gekozen omdat het de perfecte kans is om met de webshop bezig te zijn terwijl dit ook nog bijdraagt aan mijn studie. Ik hoop dan ook veel te kunnen leren en de webshop volop te kunnen verbeteren gedurende de minor.