Jelmer Bal & Piter Reitsma – Rolling Pictures

Jelmer Bal & Piter Reitsma – Rolling Pictures"Bij Rolling Pictures zijn wij bezig met het produceren van video’s van ... conceptontwikkeling tot eindproduct. "
Editie:13
Bedrijf:Rolling Pictures
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool

Jelmer

Mijn naam is Jelmer Bal. Ik volg de opleiding CMD Leeuwarden en op dit moment run ik samen met Piter Reitsma, ons bedrijf Rolling Pictures. Bij Rolling Pictures zijn wij bezig met het produceren van video’s van begin tot eind. Dus van conceptontwikkeling, tot eindproduct.  

Ik hoop bij de Noorderlingen een goede fundering te kunnen leggen voor ons bedrijf, wat ons kan helpen om te groeien en hierdoor toekomstgericht te kunnen gaan werken. Daarnaast zou ik graag mijn netwerk willen verbreden, meer kennis op doen gezien het financiële vlak & zou ik willen leren via een goed onderbouwde bedrijfsfilosofie ons bedrijf klaar te maken voor de toekomst.  

Piter

Met een achtergrond in evenementen als Welcome to the Village, Grasnapolsky en Explore the North en politieke betrokkenheid vanuit Tienskip heb ik veel ervaringen en netwerk in zowel Leeuwarden als Groningen. Ik zoek graag de saenwerking op en probeer open te staan voor alle kansen die op mijn pad komen. De afgelopen twee jaar heb ik mij ontwikkeld in het bedenken, schrijven en regisseren van video en film. Ik hoop bij de Noorderlingen mijn plek op de markt te kunnen vinden en Rolling Pictures te kunnen professionaliseren of hier in elk geval de eerste stappen in te nemen.