Jestin Hoogeveen – Cotive

Op dit moment ben ik al meer dan 5 jaar bezig met het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties voor MKB-bedrijven.

 

Jestin Hoogeveen – Cotive"Op 15-jarige leeftijd ben ik mijn eigen bedrijf genaamd Cotive begonnen."
Editie:19
Bedrijf:Cotive

Mijn naam is Jestin Hoogeveen en ik ben op dit moment 21 jaar oud.

In 2020 ben ik begonnen aan mijn opleiding Commerciële Economie op het NHL Stenden in Emmen. Toen ik een jaar of 13 was had ik al erg veel interesse in computers en programma’s en daarom ben ik begonnen met het programmeren van uitbreidingen voor spellen. Ik kwam in contact met verschillende bedrijven en kreeg steeds meer opdrachten.

Ook ging ik mij steeds meer verdiepen in het maken van websites. Nadat ik mijn ouders had overgehaald ben ik in 2017 op 15-jarige leeftijd mijn eigen bedrijf genaamd Cotive begonnen. Op dit moment ben ik al meer dan 5 jaar bezig met het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties voor MKB-bedrijven.

Tijdens mijn zoektocht naar een minor vertelde mijn studiecoach over De Noorderlingen. Ik had gelijk door dat deze minor goed bij mij zou passen omdat het volledig op ondernemers is gericht. Tijdens deze minor verwacht ik dat ik mijn bedrijf naar een hoger niveau kan tillen en tips ontvang van mede-ondernemers.