Jochum Beerepoot – Giveawayhopper

Jochum Beerepoot – Giveawayhopper"Het gevoel van een onverwachts cadeau, dat is wat wij jou geven bij Giveawayhopper"
Editie:15
Bedrijf:Giveawayhopper
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Cp-Founder

Mijn naam is Jochum Beerepoot, ik ben een 20-jarige student Industrieel Product Ontwerp aan de Hanze Hogeschool, geboren en getogen in Groningen. Ik geniet ervan om nieuwe concepten te bedenken en uit te werken. En mijn doel voor de komende jaren is om een stabiele onderneming te creëren waarvan ik goed zou kunnen leven.

| “A person who never made a mistake never tried anything new” ~ Albert Einstein.

Sinds 2015 ben ik al bezig met het zoeken naar gaten in de markt. De meeste ondernemingen die ik in de eerste jaren heb opgezet hebben compleet gefaald, maar juist daarvan heb ik het meeste geleerd. In 2017 ben ik begonnen met een website voor het weggeven van videogames. Dit is uitgegroeid tot een enorm succes waar veel mensen bij wilden horen. Inmiddels doe ik het werk samen met mijn compagnon en hebben we voor zo’n €4.000.000 euro aan videogames weggegeven aan onze community, een enorme mijlpaal.

Helaas was de afgelopen tijd het moeilijk om ondernemen en studie te combineren. Toen ik deze minor voorbij zag komen was ik direct verkocht. Het komende half jaar wil ik een doorstart maken met het bedrijf, veel dingen uitproberen en zo veel mogelijk nieuwe kennis eigen maken. Ik zie een fantastische 5 maanden tegemoet