Joren Groenendijk – voedingscoach JG

Dit bedrijf heb ik opgericht vanuit de passie om mensen te helpen op het gebied van voeding. Zelf heb ik veel fouten gemaakt op het gebied van voeding in de jaren dat ik heel gemotiveerd was tijdens het fitnessen.

Joren Groenendijk – voedingscoach JG"In mijn consulten probeer ik mijn liefde voor voeding ook met ze te delen en deze mensen te leren dat gezond eten niet saai hoeft te zijn"
Editie:17
Bedrijf:voedingscoach JG
Hogeschool:Hanze hogeschool

Ik ben Joren, 21 jaar oud van het bedrijf voedingscoach JG. Momenteel zit ik in het derde jaar van voeding en diƫtetiek aan de hanze hogeschool. Daarbuiten ben ik personal trainer en heb ik een grote liefde voor krachtsport. De naam van mijn bedrijf zegt het al is een bedrijf waarin er gecoacht wordt op het gebied van voeding.

Dit bedrijf heb ik opgericht vanuit de passie om mensen te helpen op het gebied van voeding. Zelf heb ik veel fouten gemaakt op het gebied van voeding en sport in de jaren dat ik heel gemotiveerd was tijdens het fitnessen. Ook was ik vroeger wat te zwaar en heb ik nooit een goeie relatie gehad met voeding. Na het ontdekken van krachtsport en kennis op doen over voeding heb ik een goeie relatie ontwikkeld met voeding.

In mijn consulten probeer ik mijn liefde voor voeding ook met ze te delen en deze mensen te leren dat gezond eten niet saai hoeft te zijn. Zo is ook de keuze voor mijn studie en uiteindelijk het oprichten van mijn eigen bedrijf ontstaan. Momenteel heb ik nog niet veel klanten, ik sta aan het begin van dit avontuur. Wel heb ik onderzoek gedaan naar mijn doelgroep, dit zijn beginnende of ervaren sporters met weinig kennis tussen de 25 en 40 jaar.

Binnen mijn bedrijf bied ik diensten aan als 1 op 1 coaching, voedingsplannen of intensievere trajecten waarin er goed op de klant wordt aangesloten om zo succesvol gedrag te veranderen. De reden dat ik voor de noorderlingen heb gekozen is dat ik mijn bedrijf starten al een langere tijd wou doen maar niet wist waar ik moest beginnen.

Inmiddels ben ik net gestart en zoek ik wat mede ondernemers om van te leren en mee te kunnen sparren. Zo kan ik hopelijk een sterke basis neer zetten voor mijn bedrijf zodat er op de langere termijn gegroeid kan worden. Ik hoop veel dingen over het ondernemen te leren en het beste uit mezelf te halen bij De Noorderlingen. Ik verwacht veel te leren en te zien over succesvolle ondernemers die een voorbeeld kunnen zijn voor mij en mijn bedrijf.