Kai Geertsma & Marwan Ali – Nine Two Five

Kai Geertsma & Marwan Ali – Nine Two Five"The perfect balance between simplicity, elegance and minimalism"
Editie:15
Bedrijf:Nine Two Five
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen

Wie is Marwan als ondernemer?

Een simpel logootje, een nieuwe huisstijl of gewoon zelf een bedrijf neer zetten. Marwan heeft het allemaal in zich. Leergierigheid en creativiteit dat zijn de eigenschappen die ervoor hebben gezorgd dat zijn bedrijf is waar het vandaag de dag is. Wanneer je iets niet kan dan kan je dit je zelf leren. Marwan is hier het bewijs van. Naast het succesvol worden met zijn bedrijf hoopt Marwan ooit op een dag zelf voor de klas te staan om zijn ondernemer vaardigheden door te geven.

Wie is Kai als ondernemer?

Een combinatie tussen een denker en een doener. Eerst denken en daarna ook daadwerkelijk echt doen. Kai is een ondernemer die een fantasie waarmaakt. Wanneer hij s ’nachts niet nog aan het werk is, dan ligt hij uren wakker oplossingen te bedenken voor problemen of omdat hij gewoon te enthousiast is over potentiële kansen. Ondanks zijn weinige slaap is Kai erg positief, creatief en zal hij altijd vooruit willen gaan. En als Kai dan toch achteromkijkt, is het waarschijnlijk om te leren van de historische data.

Wat doen wij bij de Noorderlingen?

Momenteel zijn wij hard aan het werk om merk neer te zetten in de mannen fashion wereld. Daarnaast zit Kai in het laatste jaar van zijn studie en gebruikt hij deze minor om succesvol af te studeren. We hopen dat de Noorderlingen ons gaat helpen om onze zakelijke doelen te gaan behalen dit jaar. Ook hopen we dat we een persoonlijk groei zullen maken en er een mooi netwerk aan over houden.

Neem dus gerust contact met ons op, mocht je zin hebben om te sparren over de problemen binnen je bedrijf of je online marketingstrategieën. Of gewoon voor een lekker bakje pleur.