Karina da Silva – Illus for you

Ik wil mijn steentje bijdragen aan de maatschappij door bedrijven en particulieren te ondersteunen met animaties en illustraties.

Karina da Silva – Illus for you"Ik kijk er naar uit om het aankomende halve jaar mijzelf in het ondernemerschap te ontwikkelen!"
Editie:19
Bedrijf:Illus for you

Hallo,

Mijn naam is Karina da Silva, een gedreven Communicatie Multimedia Design student aan de Hanze Hogeschool en ondernemer die gelukkig wordt van tevreden klanten en opdrachtgevers.

Ik wil mijn steentje bijdragen aan de maatschappij door bedrijven en particulieren te ondersteunen met animaties en illustraties. Animaties en illustratie zijn een belangrijk onderdeel om een boodschap over te brengen ongeacht de doelstelling. Op deze manier help ik de bedrijven hun doelen beter en gemakkelijker te bereiken.

Ik ben erg enthousiast geworden over het aanbod van De Noorderlingen. De ondersteuning en begeleiding spreekt mij ontzettend aan en het is precies wat ik nodig heb. Het lijkt mij fantastisch om te leren hoe ik mijn onderneming kan opstarten en te werken met klanten en opdrachtgevers.

Daarnaast vind ik het erg interessant dat ik in contact kom met andere ondernemers waardoor zij hun visie en kennis kunnen toelichten. Dit betekent dat ik in mijn traject kan groeien en mijn netwerk kan vergroten.

Verder sta ik er voor open om meer te leren over financiƫn, aangezien ik nog geen ervaring heb met boeking houding. Ik wil ontzettend graag leren hoe ik hiermee om moet gaan. Ik kijk er naar uit om het aankomende halve jaar mijzelf in het ondernemerschap te ontwikkelen!