Kenny Nuijens – De BuffelBox

Kenny Nuijens – De BuffelBox"De BuffelBox, waarom? Omdat sporten buffelen is"
Editie:15
Bedrijf:De BuffelBox
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen

Mijn naam is Kenny Nuijens. Ik ben 24 jaar en studeer Sportkunde aan de Hanze. Sinds mijn 19e Begon mijn passie voor ondernemerschap, daarbij stond één ding centraal; ik wil graag mensen helpen. Dat deed ik door als Personal trainer aan de slag te gaan in een sportschool waarbij ik zelf actief nieuwe klanten ging werven. Na een aantal jaar trainer te zijn geweest kwam ik erachter dat ik er meer uit wilde halen.

Toen ik tijdens de studie onderzoek deed naar outdoor fitness parkjes kwam ik erachter dat er veel tools ontbreken om sport toegankelijk te maken voor iedereen. Met die gedachte was ik in 2020 de Dag van de Ondernemende Student (DOS) gaan volgen. Ik had slechts een idee en met behulp van een aantal mensen werd alles steeds concreter. Op den duur was het idee duidelijker maar had ik nog steeds geen naam, totdat mijn toenmalige compagnon met een toepasselijke naam kwam. De “BuffelBox” Waarom? Omdat sporten buffelen is.

Tijdens de DOS wist ik een finaleplek te bemachtigen en heb ik daar veel over mezelf geleerd. Voor de Noorderlingen wil ik mezelf graag ontwikkelen door te leren hoe ik met investeerders om moet gaan en timemanagement is voor mij ook erg waardevol om meer inzichten in te krijgen. Daarnaast hoop ik het komende halfjaar een netwerk op te bouwen die erg waardevol is, niet alleen voor professionaliteit maar ook voor gezelligheid.