Lars Weges & Mark Zoet – Studentmassage050

Lars Weges & Mark Zoet – Studentmassage050"In onze bakfiets past alles wat nodig is om een praktijk op te bouwen op locatie."
Editie:14
Bedrijf:Studentmassage050
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Oprichters Studentmassage050

In onze bakfiets past alles wat nodig is om een praktijk op te bouwen op locatie. Zo kan er binnen 5 minuten een praktijk klaar staan bij jou thuis, op sportlocatie, maar ook op jouw werkplek. Wij bieden zowel sport- als ontspanningsmassages aan voor een scherp tarief! De massages zijn gemakkelijk zelf in te boeken in onze online agenda, waarna wij met de bakfiets naar jou toe komen.

Naast de massages aan huis zijn wij ook inzetbaar op evenementen. Denk bijvoorbeeld aan jouw plaatselijke voetbaltoernooi of hardloopwedstrijd.

Wij zijn Lars (20 jaar) en Mark (24 jaar) en zijn studenten fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Beiden hebben wij zowel een achtergrond in als ook een passie voor sport en welzijn. Het is daarom vanzelfsprekend dat wij het erg leuk vinden om hiermee bezig te zijn.

Beiden beleven we veel plezier aan onze studie. Momenteel zitten we in ons derde jaar. Tijdens onze studie merkten wij echter dat er iets ontbrak. Wij gingen daarom op zoek naar een nieuwe/extra uitdaging. Dit heeft ertoe geleid dat studentmassage050 in beeld kwam: een nieuw avontuur die wij graag met beide handen wilde aangrijpen.

Wij hebben besloten ons aan te melden bij De Noorderlingen om aan onze ondernemende kwaliteiten en vaardigheden te werken. Onze verwachting van deze minor is dat wij hier de juiste begeleiding krijgen die ons helpt te groeien als ondernemers en bedrijf. Wij gaan dit avontuur met enorm veel plezier aan en kijken er naar uit om te beginnen.