Laurens van den Assem – LVDA

Laurens van den Assem – LVDA"Het doel van LVDA is het maken van custom websites die afwijken van de traditionele websites"
Editie:15
Bedrijf:LVDA
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar

Hallo, ik ben Laurens. Een derdejaars student aan de opleiding communicatie en multimediadesign waarin ik de major interaction design volg. Ik woon op kamers in Groningen maar ik kom uit de toeristentrekplijster Ommen, ik ben hier ook nog ieder weekend te vinden. Als sinds jong af aan leek het me leuk om een eigen bedrijf te hebben. Hoewel ik nooit wist waarin ik dit zou willen, leek het me wel erg cool om mensen aan te nemen. Pas na het eerste jaar van mijn opleiding heb ik het licht van mijn expertise gezien. Om hierin een goed lopend bedrijf te hebben lijkt me echt heel gaaf. Momenteel werk ik nog alleen, maar ik zie zeker veel opties om te schalen.

Mijn passie is het maken van custom websites die wat afwijken van de traditionele websites. Geen gebruik van templates dus, maar een echt unieke website die perfect aansluit op de branding van een bedrijf. Dit werk doe ik sinds 2019 als freelancer. Wat ik merk is dat ik het steeds drukker krijg met mijn onderneming. Het is begonnen als een soort hobby (of bijbaan), maar twee jaar verder zie ik het wel als mijn voornamelijk inkomstenbron voor de toekomst. Gezien ik het werk erg leuk vind, en ik graag door wil groeien met mijn onderneming hoop ik bij de noorderlingen te kunnen leren om op te schalen. Daarnaast wil ik in dit halfjaar ook de richting vinden van mijn bedrijf: Hoe zie ik de toekomst? En waar gaat mijn focus liggen? Ik kijk erg uit naar dit half jaar en ik ben ontzettend benieuwd waar mijn medestudenten mee bezig willen!