Lincoln Cisse – Fit-Fair

Het is onze missie om samen met onze klanten een realistisch plan te maken, waar ze zelf ook achter staan en tevreden mee zullen zijn. We zullen ze begeleiden tijdens de trainingen maar ook inspireren en motiveren om blijvende resultaten te behalen

Lincoln Cisse – Fit-Fair"Wij zorgen er voor dat onze klanten op een zo efficiënt mogelijk manier hun sportdoelen kunnen bereiken."
Editie:17
Bedrijf:Fit-Fair
Hogeschool:Hanze hogeschool

Mijn naam is Lincoln Fanny Cisse, derdejaarsstudent Voeding & Diëtetiek aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik ben de oprichter van het personal training bedrijf: Fit-Fair in Groningen. Wij zorgen er voor dat onze klanten ‘’op een zo efficiënt mogelijk manier’’ hun sportdoelen kunnen bereiken. Dit doen we door een combinatie van vaardigheden en kennis in de trainingen te laten terugkomen. Op deze manier wordt niet alleen fysiek, maar ook cognitief vooruitgang bereikt.

Het is onze missie om samen met onze klanten een realistisch plan te maken, waar ze zelf ook achter staan en tevreden mee zullen zijn. We zullen ze begeleiden tijdens de trainingen maar ook inspireren en motiveren om blijvende resultaten te behalen. Dat zijn enerzijds fysieke resultaten, maar ook is het de bedoeling een veranderde leefstijl tot een gewoonte te maken. Of de klanten nu verandering willen op het gebied van voeding, beweging of leefstijl, samen gaan we er voor!

De klanten van Fit-Fair zijn mensen die gemotiveerd sporten of daar mee willen beginnen. Daarbij willen ze niet alleen fysieke doelen bereiken, maar ook kennis op doen over wat er allemaal mogelijk is en hoe dat toegepast kan worden in hun leven.

Bij De Noorderlingen wil ik onderzoeken hoe Fit-Fair kan groeien. Om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen, is het uitgangspunt zelf trainers op te leiden.