Luke Millar – Support Your Socials

Luke Millar – Support Your Socials"Be the change you want to see in the world"
Editie:15
Bedrijf:Support Your Socials
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar

“Be the change you want to see in the world” is de quote die ik sinds vroeger bij alles wat ik doe probeer toe te passen. Mijn naam is Luke Millar, ik ben 22 jaar oud en kom uit Enschede. Ik zit momenteel in het derde jaar van Sportkunde aan de Hanze Hogeschool. Sinds klein af aan was het mijn droom om profvoetballer te worden en heb ik in de jeugdteams gespeeld van FC Groningen en SC Cambuur Leeuwarden. De topsportmentaliteit die ik hiervan heb gekregen probeer ik nu in het bedrijfsleven toe te passen: Ik wil en zal de beste zijn in wat ik doe.

Ik ben de eigenaar van Support Your Socials, hét online marketingbureau die gevestigd is in Groningen. Wij helpen bedrijven met hun branding en eigenlijk alle online marketing manieren die je je kan bedenken. Onze visie hierin is niet alleen de producten of de diensten van het bedrijf naar voren te laten komen, maar ook het verhaal van het bedrijf en de mensen die hierin actief zijn. Ik krijg hier erg veel energie van en sta hierdoor elke dag fris en gemotiveerd uit bed.

Ik verwacht veel de aankomende 5 maanden bij de Noorderlingen. Je gaat aan de slag met een ervaren team, waarvan ik zeker weet dat die mij persoonlijk en met mijn bedrijf verder gaan helpen. Ik heb er zin in!