Manon Koekkoek – Vjew

Als videograaf ben ik continu bezig met het vastleggen van momenten en mooie plekken

Manon Koekkoek – Vjew"Als videograaf ben ik continu bezig met het vastleggen van momenten en mooie plekken"
Bedrijf:Vjew
Hogeschool:NHL Stenden

i daar! Wat leuk dat je op mijn naam hebt geklikt.

Ik ben Manon en ik ben twee jaar geleden met mijn videobedrijf Vjew begonnen. De naam Vjew is ontstaan uit de Engelse betekenis van ‘uitzicht’. Als videograaf ben ik continu bezig met het vastleggen van momenten en mooie plekken. Daarnaast ben ik ook ‘always looking for the best Vjew’. Op mijn CV staat onder andere een afgeronde opleiding tot Mediaredactiemedewerker en ik hoop dit jaar mijn Bachelor Communicatie & Multimedia Design te halen.

Als tweeëntwintig jarige student en zelfstandig ondernemer is het best lastig om een plekje te krijgen in de video-werk-wereld. Ik weet dat mijn gezellige- en ambitieuze persoonlijkheid mij onderscheidt van de concurrent. Maar ik hoop tijdens de minor een strategie te bedenken waarin ik mijn kracht zichtbaar kan maken, zodat mijn website en sociale media het visitekaartje van Vjew wordt. Het moet een plek zijn waarop mensen geïnspireerd raken om met video aan de slag te gaan. Zodat herinneringen niet verloren gaan, maar voor altijd zullen bestaan!

Momenteel maak ik met Vjew veel video’s voor zakelijke klanten. Dit terwijl ik ook een grote passie heb voor het vastleggen van bijzondere momenten als bruiloften, newbornshoots, feesten en andere evenementen. Ik zou het tof vinden om mijn eerste opdrachten op dit gebied binnen te halen!

Kortom; een hoop te doen en te leren. Ik kijk enorm uit naar dit jaar en ga met veel ambitie aan de slag om Vjew te laten groeien van een kleine onderneming tot een videobedrijf dat exact weet wat ze waard is!