Marc Hiemstra – Hologram Commercials & Marketing Rangers

Ik ben de eigenaar van Marketing Rangers. Marketing Rangers is online marketingbureau. Ik heb inmiddels een aantal jaar ervaring met online marketing.

Marc Hiemstra – Hologram Commercials & Marketing Rangers"In de toekomst wil ik mijn specialiteiten uitbreiden en meer de focus en nadruk leggen op social media ads."
Editie:18
Bedrijf:Hologram Commercials & Marketing Rangers
Hogeschool:NHL Stenden

Mijn naam is Marc Hiemstra, ik ben 25 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding commerciƫle economie te Leeuwarden. Momenteel zit ik in het laatste jaar, dit jaar ga ik dus afstuderen.

Ik ben in juli gestart met mijn eigen onderneming. Ik ben de eigenaar van Marketing Rangers. Marketing Rangers is online marketingbureau. Ik heb inmiddels een aantal jaar ervaring met online marketing. Binnen de online marketing heb ik mij vooral gespecialiseerd betreft google ads en content marketing. Hiermee wil ik mijn klanten van de beste kwaliteit voorzien. Mijn marketingwerkzaamheden zijn toegankelijk voor elk type bedrijf.

In de toekomst wil ik mijn specialiteiten uitbreiden en meer de focus en nadruk leggen op social media ads. Hierbij denk ik vooral aan TikTok en LinkedIn ads. Ik wil hierop gaan focussen, omdat TikTok het snelst groeiende social mediabedrijf is. Inmiddels heeft het al 1 miljard gebruikers. En LinkedIn, omdat hier simpelweg veel ondernemers op te vinden zijn.

Daarnaast werk ik samen met Holoconnects met het aanbieden van holografische advertenties. Deze advertenties worden afgespeeld op een Holobox. De Holobox combineert digitaal beeld met daadwerkelijke diepte. Deze combinatie van realiteit en digitaal zorgen voor een optische illusie. De persoon in de box lijkt daadwerkelijk in de ruimte aanwezig te zijn.

Graag wil ik ervoor zorgen dat er meer gebruik gaat worden gemaakt van het feit dat er advertenties vanuit een Holobox af te spelen te zijn. Dit wil ik doen door een promovideo te laten maken en door een speciale webpagina aan te maken die zich vooral richt op Holografische advertenties.