Margriet Abma – The Cosy Concept

Mijn idee is om een online tijdschrift te gaan maken met budget woninginspiratie voor studenten. Studenten hebben namelijk vaak een kleine studentenkamer en een klein budget. Op de website komen dan inspiratiefoto’s waarbij producten in een interieur/studentenkamer te zien zijn. Er worden producten van bestaande winkels zoals Kwantum weergegeven, maar ook producten uit de eigen webshop. Zo kunnen websitebezoekers klikken op de producten en geleid worden naar waar het vandaan komt. Een stukje affiliate marketing, maar ook eigen webshop verkopen.

Margriet Abma – The Cosy Concept"Door fouten te maken leer je hoe het niet moet en daarmee ook hoe het juist wel zou kunnen!"
Editie:16
Bedrijf:The Cosy Concept
Hogeschool:Hanzehogeschool

Hi!

Mijn naam is Margriet Abma, ik ben 21 jaar en wonend in Groningen. Inmiddels zit ik in mijn 4e jaar van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management aan de Hanzehogeschool Groningen. In 2019 ben ik een sieradenwebshop begonnen onder het motto: “Door fouten te maken leer je hoe het niet moet en daarmee ook hoe het juist wel zou kunnen”. Mijn fascinatie voor ondernemerschap is dat ondernemers vaak gewoon doen en niet eerst de risico’s gaan afwegen. In het begin van de Noorderlingen ben ik erachter gekomen dat mijn hart niet meer bij sieraden ligt, maar meer bij woninginrichting. Dit is ook altijd al zo geweest, omdat ik veel woninginrichting programma’s kijk maar ook in de eerste instantie aan de Jan des Bouvrie academie wilde beginnen. Helaas was dit niet mogelijk, daarom ga ik nu mijn eigen webshop in woninginspiratie voor studenten opzetten!

Het idee is om een online tijdschrift te gaan maken met budget woninginspiratie voor studenten. Studenten hebben namelijk vaak een kleine studentenkamer en een klein budget. Op de website komen dan inspiratiefoto’s waarbij producten in een interieur/studentenkamer te zien zijn. Er worden producten van bestaande winkels zoals Kwantum weergegeven, maar ook producten uit de eigen webshop. Zo kunnen websitebezoekers klikken op de producten en geleid worden naar waar het vandaan komt. Een stukje affiliate marketing, maar ook eigen webshop verkopen.

Door de Noorderlingen heb ik nu al veel inspiratie gekregen en ik hoop nog veel ondersteuning te krijgen in mijn proces. Verder kijk ik ernaar uit om geïnspireerd te worden door medeklasgenoten en andere ondernemers waar we gastcolleges van zullen krijgen. Ik hoop daarnaast om een persoonlijke en zakelijke groei te mogen doormaken bij de Noorderlingen.