Mark Polstra – ReMarkable Increase

Mark Polstra – ReMarkable Increase
Editie:14
Bedrijf:ReMarkable Increase
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool
Functie:Eigenaar ReMarkable Increase

Mijn naam is Mark Polstra, een 19 jarige student Bedrijfskunde aan NHL Stenden te Leeuwarden. Sinds maart 2019 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: ReMarkable Increase.
Ik help bedrijven met het behalen van meer leads en klanten door middel van social media marketing.

Social media marketing is een businessmodel waarbij je in principe alleen maar een laptop, een telefoon en internet nodig hebt. Door een arm-operatie kon ik mijn oude werk niet meer uitvoeren. Daardoor ging ik opzoek naar een businessmodel waarmee je vanuit huis, met bepaalde skills, veel waarde kan geven aan bedrijven.

De eerste maand heb ik meerdere cursussen gevolgd en heb ik begeleiding gekregen van een coach. Dit deed ik naast het volgen van de opleiding Bedrijfskunde op NHL Stenden in Leeuwarden. De combinatie van een opleiding volgen en een bedrijf laten groeien is zeer lastig, aangezien het veel tijd kost om de nodige skills te leren en deze in de praktijk te gaan toepassen. Dit zorgde er ook voor dat ik in bijna 1.5 jaar nog geen grote stappen heb kunnen zetten met mijn bedrijf. Toen kwam ik De Noordelingen tegen op de minorenmarkt. Ik wist meteen dat dit de minor was die ik wil gaan volgen, aangezien De Noordelingen je de kans geeft om een half jaar lang volledig met jouw bedrijf of concept bezig te gaan. Daarbij krijg je ook nog eens begeleiding van coaches en experts.
Mijn doel bij De Noordelingen is om dusdanig met mijn bedrijf te gaan groeien, dat ik na het volgen van de minor een groot gedeelte van de bedrijfsactiviteiten heb uitbesteedt, weet hoe ik een team kan managen en dat ik daardoor na de minor nog verder kan groeien met mijn bedrijf.