Marnick de Haan – allesin1info.nl

Marnick de Haan – allesin1info.nl"In het zuivelland genaamd Nederland is het vrij lastig om (specifieke) producten zonder zuivel te vinden, dit ga ik veranderen"
Editie:15
Bedrijf:allesin1info.nl
Hogeschool:NHL Stenden
Functie:Eigenaar

Mijn naam is Marnick de Haan, student Bestuurskunde en Overheidsmanagement aan de Thorbecke Academie (NHLStenden). Waarom ik met zo’n atypische opleiding voor een ondernemende minor als de Noordelingen heb gekozen, heeft te doen met het gegeven dat ik graag met mijn websites een stap voorwaarts wil zetten zodat ik meer waarde kan bieden aan de websitebezoekers.

Goed om te weten is dat één van mijn websites momenteel Allesin1info.nl is. Op deze website kunnen Nederlanders die willen veranderen van internetprovider gebruik maken van een vergelijktool. Door de vergelijktool zie je in 1 oogopslag wat de goedkoopste of snelste internetprovider op een adres is. Naast de vergelijktool is er ook algemene informatie te vinden over de providers en in alles-in-1 in het algemeen.

Tijdens de minor van De Noorderlingen wil ik met de website een stap voorwaarts maken, door nog meer content (artikelen) te maken om nog meer mensen te kunnen helpen. Persoonlijk heb ik ook de ambitie om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap.