Marte Schuurmans – MetMarte

Ik geloof er heilig in dat we zowel in ons eigen kikkerlandje, als over heel de wereld, geen enkele vooruitgang hadden geboekt, of zouden kunnen boeken zonder krachtige communicatie.

Marte Schuurmans – MetMarte"Communicatie is niet zomaar mijn ‘passie’, het gaat eigenlijk nog veel verder dan dat!"
Editie:19
Bedrijf:MetMarte

Hey hallo, vanuit het verre Zuiden spreekt hier Marte Schuurmans, met mijn Brabantse afkomst studeer ik Communicatie aan Avans Hogeschool Breda. Twee maandjes geleden heb ik de hele goede keuze gemaakt om naar het gezellige Groningen te verhuizen, o.a. om de minor de Noorderlingen te gaan knallen!

Communicatie is niet zomaar mijn ‘passie’, het gaat eigenlijk nog veel verder dan dat. Ik geloof er heilig in dat we zowel in ons eigen kikkerlandje, als over heel de wereld, geen enkele vooruitgang hadden geboekt, of zouden kunnen boeken zonder krachtige communicatie. Krachtige communicatie betekent – voor mij persoonlijk – authentieke communicatie. Want als je niet jezelf blijft tijdens een gesprek, met wie doet je partner dan zaken?

Daarom nodig ik iedereen en elke organisatie uit om MetMarte authentiek te communiceren, zodat zij met hun puurheid altijd de gewenste boodschap zullen overbrengen naar hun eigen doelgroep. De reden dat ik in het begin wil trechteren op onderwijsinstellingen, is omdat ik over twee jaar mijn master Communicatie & Educatie start. En om je dan nog eens lastig te vallen met een vraag: waar hadden we nu gestaan zonder het onderwijs?

Wat ik van de Noorderlingen verwacht is dat zij mij keer op keer op scherp zetten, om te blijven nadenken over mijn bedrijfsconcept. De diensten die ik op dit moment MetMarte lever zijn: klanteninterviews, dagvoorzitter zijn en tafelhost oftewel gesprekleider zijn. Niet alleen de Noorderlingen gaan mij inspireren de volgende stappen te zetten, vooral mijn klasgenoten gaan dit doen verwacht ik. Zolang we elkaar kritische vragen blijven stellen, slaan we voorlopig nog niet af van het pad van (persoonlijke) groei!