Martijn de Vos – Auto importeren Noord Nederland

Martijn de Vos – Auto importeren Noord Nederland"Mijn bedrijf zal de auto import transparanter maken!"
Editie:16
Bedrijf:Auto importeren Noord Nederland
Hogeschool:Hanzehogeschool

Ik ben Martijn de Vos, woonachtig in het altijd gezellige en drukke Roden. Hier opgegroeid en altijd gewoond. Na mijn middelbare school ben ik in Groningen gaan studeren, een jaar voordat ik aan mijn studie begon heb ik mijn laatste examenvak afgerond in combinatie met een tennisleraren opleiding. In de avonduren naast mijn studie geef met veel passie tennistrainingen.

Ik heb altijd al een grootse passie gehad voor auto’s. Hieruit is mijn bedrijfsconcept ook ontstaan. In de afgelopen jaren voor vrinden en familie auto’s aan het zoeken, hierbij moest het voordeling en nog steeds uniek. Zo ben ik al ruim 2 jaar bezig met het importeren van auto’s uit het buitenland, voornamelijk Duitsland. Zo nu en dan help ik iemand aan een nieuwe auto. In de komende periode ben ik van plan dit serieuzer op te pakken en wil ik zoveel mogelijk mensen helpen aan hun nieuwe auto.

Het is inmiddels bij veel autoliefhebbers bekend dat auto’s in het buitenland volledigere en voordeliger kunnen zijn. Maar hoe doe je dat, dit is niet geheel eenvoudig als particulier, en wat kost het nou in Nederland. Daarom wil ik een importservice opzetten, en me onderscheiden ten opzichte van de autohandelaren en andere concurrenten door transparante en klantgericht te helpen. Het belangrijkste, het voordeel moet bij de klant blijven, en hun droomauto staat centraal. Mijn bedrijf zal de auto import transparanter maken, auto’s uit het buitenland voor Nederlandse kostprijs aanbieden op internet. Het online kopen van een auto uit het buitenland is bij mij mogelijk, de klant heeft al voor het aankoopproces via mijn internetsite helder wat de auto in Nederland gaat kosten. Tijdens de periode bij de Noordelingen wil ik dit wilde idee realiseren. Ik verwacht hier mijn aannames grondig te kunnen testen en het netwerk van de noorderlingen zal ik bij het opzetten nodig hebben. Ik heb voor de Noorderlingen gekozen om zo mijn passie en droom te verwezenlijken, ik wil zoveel mogelijk mensen op een eerlijke manier aan hun nieuwe auto helpen. En tijdens de Noorderlingen leren hoe ik mijn droom ideaal kan najagen.