Martin Rotteveel – Sloep huren Fryslan

Sinds 2020 heb ik samen met mijn compagnon Sloep huren Fryslan opgericht. Waar veel studenten in de corona tijd bedachten wat er allemaal niet kon gingen wij opzoek naar een andere uitdaging.

Martin Rotteveel – Sloep huren Fryslan"Wij willen onze gasten op een onvergetelijke manier Friesland vanaf het water laten leren kennen"
Editie:17
Bedrijf:Sloep huren Fryslan
Hogeschool:Hanze hogeschool

Ik ben Martin Rotteveel, 20 jaar oud en woonachtig in Jirnsum, hartje Friesland. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van bedrijfskunde, deze studie volg ik aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Sinds 2020 heb ik samen met mijn compagnon Sloep huren Fryslan opgericht. Waar veel studenten in de corona tijd bedachten wat er allemaal niet kon gingen wij opzoek naar een andere uitdaging.

Na vele business idee├źn te hebben uitgewerkt waren we het er over eens om door te gaan met een sloep verhuur. Beide hebben we affiniteit met watersport en kwamen we op het idee om sloepen te verhuren. Zo hebben we in november 2020, 3 nieuwe luxe tendersloepen gekocht voor de verhuur.

Wij willen onze gasten op een onvergetelijke manier Friesland vanaf het water laten leren kennen. Met de opmaat gemaakte assortimenten die je bij kunt boeken geven wij er een extra dimensie aan.

Na een geslaagd eerste seizoen zijn we inmiddels weer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Samen met De Noorderlingen hoop ik deze onderneming naar het volgende niveau te brengen.