Matthijs Verheul – Matthijs Verheul

Vorig jaar januari ben ik een eigen bedrijf gestart in het verhandelen van exclusieve sneakers (reseller) Denk hierbij aan de Nike dunk lows, Jordans, de Yeezy van Adidas etc.

Matthijs Verheul – Matthijs Verheul"Ik denk dat ik met behulp van de mensen van De Noorderlingen veel nieuwe dingen kan gaan leren en ook zeker van andere jonge ondernemers."
Editie:17
Bedrijf:Matthijs Verheul
Hogeschool:Hanze hogeschool

Hoi,
Mijn naam is Matthijs Verheul, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Witteveen. Ik volg de opleiding vastgoed en makelaardij aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Voordat ik deze opleiding begonnen ben heb ik de opleiding junior assistent account niveau 4 op het Drenthe college in Emmen afgerond.

Vorig jaar januari ben ik een eigen bedrijf gestart in het verhandelen van exclusieve sneakers (reseller) Denk hierbij aan de Nike dunk lows, Jordans, de Yeezy van Adidas etc. Sinds Maart sta ik ook ingeschreven bij de KvK. Ik koop en verkoop nu vaak nog aan en van vaste klanten (andere resellers) maar ook af en toe aan eind klanten. Meestal doe ik dit doormiddel van verzenden, maar bij nieuwe klanten of wanneer het gaat om grote aantallen sneakers lever ik ze liever persoonlijk af, of laat ik ze ophalen bij mij thuis. Ik heb momenteel een eigen plek bij ons thuis waar ik de schoenen heb opgeslagen en alles kan regelen van het verzenden van schoenen tot de administratie wat natuurlijk heel erg fijn is!

Ik heb voor deze minor gekozen omdat ik het ondernemen echt leuk en interessant vind, en ik graag mijn bedrijf en mezelf wil verder ontwikkelen. Ik denk dat ik met behulp van de mensen van de Noorderlingen veel nieuwe dingen kan gaan leren en ook zeker van andere jonge ondernemers die de minor ook volgen.