Mayke Pasman – Mayke Pasman Fotografie

Mijn passie en drijfveer voor mijn onderneming is om met mijn creativiteit het verhaal van andere ondernemers te visualiseren in beeld.

Mayke Pasman – Mayke Pasman Fotografie"Een één op één samenwerking in een pakket."
Editie:17
Bedrijf:Mayke Pasman Fotografie
Hogeschool:Hanze hogeschool

Mijn naam is Mayke Pasman derde jaars communicatie student, 22 jaar en oprichter van Mayke Pasman Fotografie. Al vanaf jongs af aan ben ik heel erg ondernemend in het maken van creatieve dingen. Op mijn vijftiende begon mijn passie voor fotografie, film en alles wat met design te maken heeft.

Mijn passie en drijfveer voor mijn onderneming is om met mijn creativiteit het verhaal van andere ondernemers te visualiseren in beeld. Dit wil ik gaan doen voor keine ondernemers/zzp’ers. Het idee is om een brand neer te zetten wat nauw aansluit op hun onderneming. Dit houdt in: het maken van logo’s, huisstijl, fotografie en video.

Een één op één samenwerking in een pakket. Het idee is dan ook dat je niet van hot naar her wordt gestuurd, en een persoonlijke samenwerking aan gaat voor het beste resultaat. Door de persoonlijke samenwerking leer ik mijn klanten goed kennen en weet ik precies wat zijn of haar stijl is.

Ik hoop bij de Noordelingen nog meer inspiratie te krijgen en samen te werken met andere studenten en met elkaar te brainstormen. Verder kijk ik ernaar uit om een half jaar lang volledig met mijn bedrijf bezig te gaan.