Merel Mulderij – Curly Samples

Merel Mulderij – Curly Samples"Samples voor krullenbollen, Curly Samples is dé plek om verschillende merken te testen en erachter komen welk product voor jouw haar is"
Editie:15
Bedrijf:Curly Samples
Hogeschool:NHL Stenden
Functie:eigenaar

Curly Samples, de naam zegt het al; samples voor krullenbollen. Mijn bedrijf is opgericht in 2020. Aanleiding was mijn eigen zoektocht naar producten voor krullend haar. Ik volgde de ‘Curly Girl methode’, deze methode is erg hot en wordt ook in Nederland steeds bekender. Er zijn ontzettend veel producten voor krullend haar te koop, met allemaal een andere werking. Om erachter te komen welk product voor jou het beste werkt, moet je veel producten proberen. Aan de ene kant is dat heel prijzig en aan de andere kant heb je veel aangebroken flacons die je uiteindelijk niet gebruikt, dat is zonde. Daarom biedt Curly Samples aan van verschillende merken, zo kom je erachter welke producten voor jou werken en welke niet!

Wat verwacht ik van de minor en waarom heb ik hiervoor gekozen?

De Noorderlingen belooft een stevige duw in de rug te geven; op weg naar succes! In dit stadium van mijn bedrijf kan ik die hulp gebruiken. Door deze minor te volgen verwacht ik een doorontwikkeling van mijn bedrijf en mijn kwaliteiten als ondernemer te ontdekken en versterken. Ik zie uit naar het programma en hoop veel te leren van de ervaren ondernemers en experts!