Michael Ammeraal – Entertainr

Michael Ammeraal – Entertainr
Editie:14
Bedrijf:Entertainr
Functie:Oprichter Entertainr

Dag, mijn naam is Michael Ammeraal, 25 jaar oud en woonachtig in Groningen. Inmiddels ben ik ongeveer 3 jaar aan het ondernemen met vallen en opstaan. Van eventorganisatie tot marketing en transport. Nu begin ik aan mijn volgende concept: Entertainr.

Anders dan de meeste ondernemers bij De Noorderlingen kom ik net van het MBO. Hier heb ik de opleiding evenementenorganisatie afgerond. Vanuit de ervaring en vaardigheden die ik hier heb opgedaan, is Entertainr ontstaan. Na de diplomering zette ik in op verbetering van mij als ondernemer en als persoon. Dit bracht mij bij AD Ondernemerschap aan de Hanzehogeschool. Omdat dit onderwijsprogramma vrij basic was, werd mij via mijn studiecoach De Noorderlingen aangeraden. Dit verliep allemaal zeer vlot en ik ben hier zeer positief over. De omgeving is super. Er zijn hier alleen maar gemotiveerde mensen die keihard aan hun eigen bedrijf willen bouwen en dit ook daadwerkelijk doen. Met daarnaast een super team van coaches en begeleiders die de juiste handvaten kunnen bieden en ons echt in de goede richting kunnen sturen. Precies waar ik naar op zoek was.

Entertainr

Entertainr is hét platform voor de entertainmentbranche. Het maakt het vinden en uitzetten van opdrachten makkelijker voor zowel opdrachtgever als professional. Denk hierbij enerzijds aan artiesten, licht en geluid technici, fotografen en camera mensen , vormgevers en projectmanagers. Anderzijds wordt het voor clubs en evenementen makkelijker om artiesten te boeken en specialisten te vinden. Dit gebeurt allemaal door middel van een swipe-based-systeem waarbij partijen zelf een profiel kunnen aanmaken en met filters aangeven waar zij naar op zoek zijn. Zo kun je dus je netwerk uitbreiden en makkelijker opdrachten aannemen/uitbesteden.

Daarnaast biedt Entertainr extra’s, zoals een lijst van professionals voor die ‘vanavond beschikbaar’ zijn. Voor als er plotseling iemand uitvalt en er met spoed een vervanger nodig is. Ook bieden wij Netwerkdagen, waarbij het platform als het ware fysiek wordt neergezet. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle grotere artiesten en partijen te boeken.