Michael Kirlew – Werkbron

Michael Kirlew – Werkbron"Mijn overtuiging is dat er voor iedereen een perfecte baan én organisatie is. Je moet ze alleen nog met elkaar koppelen"
Editie:15
Bedrijf:Werkbron
Hogeschool:NHL Stenden
Functie:Eigenaar

Mijn naam is Michael en ik ben 25 jaar. Ik ben de eigenaar van Werkbron, een werving en selectiebureau. Met mijn bedrijf ben ik gevestigd in het Bedrijvencentrum Kollum. Naast dat ik ondernemer ben, ben ik vierdejaars Bestuurskunde – Overheidsmanagement aan NHL Stenden Leeuwarden.

Een dag na mijn 18e verjaardag ben ik begonnen met mijn bedrijf. Het idee was toen om een eigen energydrankje op de markt te brengen. Dit idee is uiteindelijk in de ijskast terecht gekomen. Misschien wordt het ooit nog uitgevoerd. Door dit avontuur kwam ik er wel achter dat ik het leuk vond om dingen te verkopen en met mensen in gesprek te zijn. Hierdoor ben ik de sales wereld ingegaan.

Uiteindelijk is hier Werkbron uitgerold. Werkbron is een werving en selectiebureau. Met Werkbron richt ik mij op vacatures in technologie, business en finance sector. Mijn overtuiging is dat er voor iedereen een perfecte baan én organisatie is. Je moet ze alleen nog met elkaar koppelen. Vaak vinden mensen hun werk wel heel leuk, maar de organisatie minder leuk of andersom. Er moet een balans tussen die twee factoren komen.

Tijdens de minor wil ik graag nieuwe dingen leren. De volgende stappen zetten om met mijn onderneming te groeien en te blijven groeien. Daarnaast heb ik voor deze minor gekozen, omdat ik tijdens mijn studie graag aan mijn eigen onderneming wil werken en ook wil afstuderen bij mijn eigen onderneming.