Nick de Jong – Dj Direct

Nick de Jong – Dj Direct"Het meest onmogelijke doen wij direct, wonderen duren iets langer. Dit is de kracht van entertainment bedrijf Dj-direct.nl"
Editie:15
Bedrijf:dj direct
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen

Het meest onmogelijke doen wij direct, wonderen duren iets langer. Dit is de kracht van entertainment bedrijf Dj-direct.nl dat Nick de Jong in 2013 heeft opgericht. In 2013 ben ik samen met mijn compagnon Sander Post dit bedrijf begonnen, het eerste jaar deden we dj klussen met zijn tweeën maar dit werd al snel uitgebreid.

Vandaag de dag leveren we wekelijkst tientallen dj’s verdeeld over heel Europa. In het winterseizoen voorzien we vooral de Oostenrijkse apres-ski van goede Nederlandse Feest Dj’s en Live artiesten. Naast de vele klussen in het buitenland zijn we zeer actief betrokken bij de Friese zomeractiviteiten zoals o.a. Lemsterweek, Sneekweek, SKS en de visserijdagen in Harlingen.

Dj-direct.nl onderscheidt zich door de leveranciers en klanten te ont zorgen waardoor er zeer effectief kan worden gehandeld, Echter speelt automatisering en discipline van zowel klant als leverancier hierin een rol wat veel energie kost, maar ook zeker oplevert.

In de beginperiode van de onderneming leverden we alleen maar Dj’s. Echter was de vraag naar goede live artiesten en goed materiaal ook zeer gewenst. Het is een zoektocht geweest om de juiste partner hiervoor te vinden, ook de gunfactor speelde een grote rol. In 2015 zijn we een goede samenwerking met euro-entertainment aangegaan wat tot heden succesvol verloopt.