Nick Griskov- Cardgamelife

Ik verkoop Pokémon kaarten via mijn website, streaming partners, winkels en het
verkoopplatform Cardmarket.

Nick Griskov- Cardgamelife"Binnen de Pokémon kaarten ben ik me aan het specialiseren in de Japans talige Pokémon kaarten. Ik heb op dit moment de grootste collectie van Japans talige Pokémon van Nederland. Hi"
Editie:18
Bedrijf:Cardgamelife
Hogeschool:NHL Stenden

Ik ben Nick Griskov en ben 24 jaar oud. Ik volg de opleiding commerciële economie op de hogeschool NHL-Stenden. Ik verkoop Pokémon kaarten via mijn website, streaming partners, winkels en het verkoopplatform Cardmarket.

Binnen de Pokémon kaarten ben ik me aan het specialiseren in de Japans talige Pokémon kaarten. Ik heb op dit moment de grootste collectie van Japans talige Pokémon van Nederland. Hiermee wil ik een sterk merk ontwikkelen zodat iedereen die Japanse Pokémon kaarten wil weet dat deze bij mij te krijgen zijn tegen scherpe prijzen.

De Pokémon liefhebbers kan je zien als een community. Veel klanten hebben verschillende wensen, behoeften en doelen binnen de hobby. De klanten zijn te vinden in elke leeftijdsgroep en mannen en vrouwen lijken even geïnteresseerd te zijn in de kaarten. Je ziet dat er klanten zijn die kaarten sparen om sets compleet te krijgen of bepaalde kaarten sparen. Er zijn klanten die Pokémon zien als een investering. Er zijn ook klanten die de kaarten weer van plan zijn door te verkopen.

De laatste groep van klanten die ik heb benoemd wil ik mij tijdens de minor meer op gaan richten. Dit zijn streamers die live packs open maken en winkels. Deze klanten heb ik het meest contact mee, zijn trouw en komen daarom ook vaak terug. Ik krijg ook veel energie van het leuke contact dat ik met deze mensen heb. Tot nu toe zijn de zakelijke klanten allemaal naar mij toe gekomen om een samenwerking aan te gaan. Door meer naamsbekendheid te krijgen en persoonlijk contact te houden wil ik mijn klanten beter leren kennen om meer van dit soort relaties te krijgen. Ik wil ook leren hoe ik het best hiervoor klanten kan benaderen om hier zelf ook invloed op te krijgen.

Daarnaast wil ik mijn website uitbreiden en ook gaan verkopen in Duitsland. Hiervoor moet de website ook worden vertaald naar het Duits. Uiteindelijk is het doel om door heel Europa te gaan verkopen en de bekendste Pokémon webwinkel te worden van Europa.