Nick Koolhaas – Hare Innovations

In  besloot ik 2021 TheHappyStone op te richten. Via Bol.com en op mijn eigen webwinkel ben ik gewassen, hand gesorteerde stenen aan gaan bieden, en dat liep al snel storm.

Nick Koolhaas – Hare Innovations"In  besloot ik 2021 TheHappyStone op te richten. Via Bol.com en op mijn eigen webwinkel ben ik gewassen, hand gesorteerde stenen aan gaan bieden, en dat liep al snel storm."
Bedrijf:Hare Innovations

Mijn naam is Nick Koolhaas, 22 jaar oud en ik kom uit het Friese dorp Rottevalle. Momenteel studeer ik Technische Bedrijfskunde aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Hiervoor de MBO-opleiding Technicus Engineering richting Mechatronica.

Na flink wat obstakels en mislukkingen ben ik in 2021 begonnen met het verkopen van stenen, wat uiteindelijk heeft geleid tot mijn eerste succes. TheHappyStone. In 2020, tijdens de pandemie, ontstond het fenomeen “Happy Stones” in Nederland. Mijn stiefmoeder maakte ze ook, maar het vinden van geschikte gladde stenen was voor haar nogal een zoektocht. Daarom besloot ik in 2021 TheHappyStone op te richten. Via Bol.com en op mijn eigen webwinkel ben ik gewassen, hand gesorteerde stenen aan gaan bieden, en dat liep al snel storm. Naast stenen verkoop ik inmiddels ook complete starterspakketten en ben ik bezig met het ontwikkelen van voorbedrukte “schilderen op nummer” stenen.

Ik heb gekozen voor de Noorderlingen om mijn bedrijf sneller te laten doorgroeien en een hoop nieuwe inzichten te krijgen, door de begeleiding maar ook zeker door de nieuwe groep mede ondernemers. Ik kijk ik er naar uit om gelijkgestemden te ontmoeten en veel van elkaar te kunnen leren.