Niek Snippe – Wabbo cosmetics

Ik geloof er heilig in dat de verzorging van een man een belangrijk aspect is van je uiterlijk en dat het zorgt voor een zelfverzekerde uitstraling.

Niek Snippe – Wabbo cosmetics"De zelfverzekerde uitstraling wil ik ook overbrengen in het bedrijf."
Editie:19
Bedrijf:Wabbo cosmetics

Ken je het probleem? Je hebt gelijk om half 9 een belangrijke afspraak, je wilt je haren vlak voor vertrek in model brengen alleen dan kom je er achter dat je wax op is. Ik ben Niek Snippe, eigenaar van Wabbo Cosmetics en ik bied de ideale oplossing voor dit probleem!

Met Wabbo Wax krijg je doormiddel van een abonnementsvorm ieder kwartaal jou favoriete wax op de deurmat bezorgd en het is volledig naar jou gebruik af te stemmen. Los van de hoge kwaliteit van de wax, de heerlijke ceder geur en de verzorgende avocado-olie is WabboWax ook vochtregulerend en is het voedzaam voor de huid. Ik geloof er heilig in dat de verzorging van een man een belangrijk aspect is van je uiterlijk en dat het zorgt voor een zelfverzekerde uitstraling.

De zelfverzekerde uitstraling wil ik ook overbrengen in het bedrijf. WabboWax is slechts een onderdeel van Wabbo Cosmetics, want het doel van Wabbo Cosmetics is om dit uit te bouwen tot een volmaakt cosmetica merk. Door met het huidige product een vast klanten bestand op te bouwen en vanuit daar te kijken wat de vraag van de klant is, wil ik vervolgens het assortiment uitbreiden.

De Noorderlingen was voor mij de enige optie bij het kiezen van een minor. Voor het idee had ik wel een tweede keuze opgegeven, maar mijn doel was duidelijk. Want wat is er nou beter dan ondernemen tijdens je studie? Ik verheug mij enorm op het komende half jaar en ik verwacht een persoonlijke en zakelijke groei door te maken bij De Noorderlingen.