Noah Elmerink – Elmerink Nutrition

Elmerink Nutrition is geen gewoon supplementenbedrijf. Het is een bedrijf dat supplementen verkoopt op basis van wetenschappelijke bewijslast (evidence-based).

Noah Elmerink – Elmerink Nutrition"Elmerink Nutrition is geen gewoon supplementenbedrijf. Het is een bedrijf dat supplementen verkoopt op basis van wetenschappelijke bewijslast (evidence-based)."
Bedrijf:Elmerink Nutrition
Hogeschool:Hanzehogeschool

Noah Elmerink en Elmerink Nutrition: Evidence-based supplementen

Hallo! Ik ben Noah Elmerink, een 21-jarige student aan de Hanzehogeschool met een achtergrond in Voeding & Diëtetiek. Wat begon als een schoolproject, is nu uitgegroeid tot een bedrijf in sportvoeding en supplementen.

Elmerink Nutrition is geen gewoon supplementenbedrijf. Het is een bedrijf dat supplementen verkoopt op basis van wetenschappelijke bewijslast (evidence-based).

Dit is het resultaat van een literatuuronderzoek vanuit mijn opleiding (voeding en diëtetiek), waarbij ik onderzoek heb gedaan naar de meest voorkomende stoffen in pre-workout producten op de markt. Hieruit bleek dat er veel ruimte is voor verbetering op het gebied van zowel ingrediëntkeuze als dosering, vanuit daar is het balletje gaan rollen met onze EBP evidence-based pre-workout.

Anders dan veel andere pre-workouts op de markt, bevat deze pre-workout alleen de noodzakelijke ingrediënten, en niets meer. Simpelweg omdat we geloven in resultaten, niet in overbodige toevoegingen.

Maar daar houdt het niet op. We bieden ook hoogwaardige creatine monohydraat aan. Onze creatine heeft een fijnere structuur, wat betekent dat het goed oplosbaar is en je lichaam het gemakkelijk opneemt. Dit vertaalt zich naar betere sportprestaties en snellere resultaten.

Maar we gaan verder. Tijdens mijn deelname aan de minor “de Noorderlingen” wil ik Elmerink Nutrition naar een hoger niveau tillen. Zo wil ik het assortiment uitbreiden met wetenschappelijk onderbouwde eiwitshakes en werken aan een professionele website om onze producten nog toegankelijker te maken. Ook wil ik groeien in het ondernemerschap, met een focus op marketing, procesmanagement en financieel beheer.

Dus, als je op zoek bent naar supplementen die echt werken, gebaseerd op solide wetenschappelijke inzichten en ondersteund door een ondernemer met passie voor gezondheid en fitness, dan ben je bij Elmerink Nutrition aan het juiste adres.