Patrick Kreuze – Bergeijk Logistics

Patrick Kreuze – Bergeijk Logistics"Voor alle transportaanvragen vanuit en naar Scandinavië bent u bij Bergeijk Logistics aan het juiste adres"
Editie:15
Bedrijf:Bergeijk Logistics
Hogeschool:NHL Stenden
Functie:Operationeel Manager

Hallo allemaal,

Mijn naam is Patrick Kreuze, ben 21 jaar en woon in Hoogeveen. Ik studeer Logistics Management bij NHL Stenden in Emmen.

Samen met drie compagnons run ik Bergeijk Logistics, gevestigd te Aalsmeer. Bergeijk Logistics is een in 2019 opgericht transportbedrijf, dat gespecialiseerd is in het transport van groente en fruit naar Scandinavië. De service voor de klant staat hoog in het vaandel, waardoor “Nee” geen antwoord is. Door de grote vervoerscapaciteit waarover Bergeijk Logistics beschikt, is geen uitdaging te groot. Voor alle transportaanvragen vanuit en naar Scandinavië, van volle vrachten tot groupage, bent u bij Bergeijk Logistics aan het juiste adres.

Vanuit mijn stage ben ik terecht gekomen bij Bergeijk Logistics. Mijn doel van het volgen van deze minor is; “Een begeleide weg vinden om het bedrijf beter te presenteren en daardoor te kunnen groeien binnen de branche”.