Patrick van der Duin – Patrickvanderduin.com

Patrick van der Duin – Patrickvanderduin.com"Gezondheid is de basis voor succes en geluk in alles wat je doet"
Editie:13
Bedrijf:Patrickvanderduin.com
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen

Ik geloof dat onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal, de belangrijke factor is voor het kunnen leveren van topprestaties, topprestaties in de sport, op het werk of in ons privé leven!

Mijn naam is Patrick van der Duin, een ambitieuze ex-topsporter met een voorliefde voor voeding en beweging. Na een 5 jarige (semi-)professionele wielercarrière heb ik, na vele zware blessures, besloten mij te gaan richten op een maatschappelijke carrière. Zo ben ik een onderneming gestart waarin ik sporters en niet-sporters stimuleer en begeleid om door middel van voeding (en gezondheid) het beste uit zichzelf te halen.

Als topsporter heb ik mijzelf ontzettend goed leren kennen en zo ben ik er achter gekomen dat mijn passie ligt in de wereld van gezondheid en dan met name op het gebied van voeding. Maar waar ik mij erg aan irriteerde was dat men eigenlijk niet weet wat ze aan het doen zijn, het belang van gezonde voeding werd altijd onderschat, zowel in de topsport als in de ‘normale’ wereld. Zo is bij mij de intentie gegroeid om zoveel mogelijk mensen voor te lichten, motiveren en te coachen op het gebied van gezonde voeding. Want we kunnen tegenwoordig alles op internet vinden, maar dat betekend niet dat alles op internet geschikt is voor iedere individu, laat staat vol te houden. En iets werkt pas echt wanneer je het vol kan houden en het een gewoonte wordt.

Zoals ik vroeger altijd heb gestreefd om bij de beste opleidingsploegen te komen en het maximale uit mijn sportcarrière te halen, zie ik De Noorderlingen als die opleidingsploeg om het maximale uit mij als ondernemer te halen en de beste opleiding te vinden om de beste professional te worden in mijn eigen vakgebied. Leren van de ervaringen van anderen en leren van het delen mijn ervaringen aan de rest!