Patrick van der Hoek – De Social Studio

Patrick van der Hoek – De Social Studio
Editie:14
Bedrijf:De Social Studio
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool
Functie:Eigenaar De Social Studio

De Social Studio is hét fullservice marketingbureau dat ervoor zorgt dat jij zichtbaar wordt en geld gaat verdienen met online! Geen content waar je overheen scrollt, maar content dat zorgt voor interactie en trouwe klanten!

Hey!

Mijn naam is Patrick van der Hoek en zoals je nu weet ben ik de eigenaar van De Social Studio! Momenteel studeer ik Commerciële Economie aan de NHL Stenden Hogeschool en onlangs ben ik begonnen aan mijn vierde en laatste schooljaar. Veel mensen denken: ‘’Ondernemer en studeren, dat moet stressvol zijn!’’, maar dat valt reuze mee! Ik doe wat ik leuk vind, houd het persoonlijk en dat is mijn formule tot plezier en succes!

Van een idee en strategie tot uitvoering!

Met De Social Studio werk ik voor verschillende bedrijven uit Noord-Oost Friesland aan hun marketing. Voor de ene klant doe ik enkel social media en voor anderen pak ik de gehele marketing aan op het niveau waar deze klant toe in staat is. Ik ben daarbij van mening dat je altijd naar de grootte en de capaciteit van het bedrijf moet kijken. Als de agenda vol staat, staat hij vol. Dan zul je iets aan die agenda moeten doen en moet je niet nee willen verkopen. Daar is een strategie voor nodig. Ook daar help ik mee. Branding, strategie, creatie, vormgeving, fotografie en advertising. Het complete plaatje dus!

Dit is wat ik van De Noordelingen verwacht!

Vorig jaar kwam ik via een medestudent en een docent in aanraking met De Noorderlingen. Ik wist direct dat ik deze minor wilde gaan doen! Een halfjaar aan mijn eigen bedrijf werken en dat terwijl ik er studiepunten voor krijg! Je hoort mij geen NEE zeggen! Hopelijk kan ik gedurende de minor mijn eigen marketingstrategie vinden en verbeteren, zodat ik versneld kan groeien en eventueel volgend jaar al iemand in dienst nemen! Dat is mijn droom; personeel aannemen voor mijn eigen zaak.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over De Social Studio of via social media makkelijk toepasbare tips oppikken? Volg De Social Studio dan op Facebook en Instagram!

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/desocialstudio/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/desocialstudio