Pepijn Jansman – HUTSPOT

De kracht van HUTSPOT is dat we de gasten een ervaring aanbieden die all-inclusive is en afgestemd is naar de wensen van de klant. Wat bedoeld wordt met een ervaring is dat gasten niet alleen voor een overnachting bij ons komen.

Pepijn Jansman – HUTSPOT"De gasten, natuur en omgeving staan centraal bij deze ervaring."
Editie:17
Bedrijf:HUTSPOT
Hogeschool:Hogeschool van Windesheim

Hallo iedereen,

Ik ben Pepijn Jansman, 23 jaar oud en studeer International business aan Hogeschool van Windesheim in Zwolle. Ik ben momenteel bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf. De naam van mijn bedrijf is HUTSPOT. Het idee is om eco-geodetische domes te verhuren. Deze zogenaamde “domes” zijn duurzame accommodaties. Het zijn halfronde structuren gemaakt van hout of metaal, bedekt met vinyl doek. De gedachte achter dit business idee is om een overnachting te creĆ«ren voor de gasten, die de luxe voorzieningen van hotels hebben, terwijl je nog steeds het gevoel hebt dat je aan het kamperen bent midden in de natuur.

De kracht van HUTSPOT is dat we de gasten een ervaring aanbieden die all-inclusive is en afgestemd is naar de wensen van de klant. Wat bedoeld wordt met een ervaring is dat gasten niet alleen voor een overnachting bij ons komen. Naast overnachtingen kunnen er activiteiten georganiseerd worden die aansluiten bij de wensen van de klant. De gasten, natuur en omgeving staan centraal bij deze ervaring.

Ik heb gekozen voor De Noorderlingen omdat het de perfecte combinatie is van school en business. Zeker omdat ik omdat mijn bedrijf nog in concept-fase zit, vind ik het fijn om wat ondersteuning te hebben. Deze minor biedt dat. Ik verwacht van De Noorderlingen dat ik vaak uit mijn comfort zone wordt gehaald en veel leer van de andere jongen ondernemers die meedoen aan het programma.