Pim Van der Sluis – Partible

Sinds ik vier ben luister ik naar 2Unlimited, Armin van Buuren en Tiësto. Sinds 2015 maak ik dan ook zelf elektronische housemuziek.

Pim Van der Sluis – Partible"De ongrijpbaarheid, de rust en de energie die de wereld van muziek en artiesten biedt trekt mijn aandacht."
Editie:18
Bedrijf:Partible
Hogeschool:Hanze hogeschool

De ongrijpbaarheid, de rust en de energie die de wereld van muziek en artiesten biedt trekt mijn aandacht. Sinds ik vier ben luister ik naar 2Unlimited, Armin van Buuren en Tiësto. Sinds 2015 maak ik dan ook zelf elektronische housemuziek. Om mij hierin te ontwikkelen heb ik in 2018 de Audio Visual Academy te Hilversum mediapark (Dance-/beatproducer opleiding) afgerond.

De passie voor muziek en ondernemen komt samen bij Partible. Dit bedrijf voorziet artiesten en investeerders/fans in de mogelijkheid om samen te ondernemen en te groeien. Partible voorziet artiesten om hun muziekrechten, op (bijvoorbeeld) een album, te verkopen aan zinvolle investeerders. Samen met deze investeerders vormt de artiest een team waarmee hij/zij groot kan worden. Investeerders kunnen bijvoorbeeld clubeigenaren/managers, influencers of fans zijn.

Dit nieuwe verdienmodel gaat ervoor zorgen dat de muziekwereld toegankelijker én leuker wordt voor iedereen. Artiesten zijn niet meer afhankelijk van grote platenmaatschappijen en investeerders kunnen hun idool op deze manier ondersteunen. Tegelijkertijd plukken zij hier zelf ook de vruchten van (doormiddel van een nieuw netwerk en hun aandeel in de opbrengsten).

Bij De Noorderlingen verwacht ik stapsgewijs, met de juiste handvaten en connecties, dit concept uit te werken tot een succesvolle onderneming.