Puck Cromwell – Bypuckaimee

Bypuckaimee nu al meer dan twee jaar. Bypuckaimee is een webshop in unieke woondecoratie en sieraden door vrouwen voor vrouwen.

Puck Cromwell – Bypuckaimee"Mijn ultieme doel is om van mijn onderneming te gaan leven, zodat ik er niet naast hoef te werken en mijn volledig te kunnen focussen op Bypuckaimee"
Editie:19
Bedrijf:Bypuckaimee

Hi, mijn naam is Puck Aimee Cromwell 22 jaar oud en geboren en getogen in Groningen. Ik studeer HBO-rechten aan de Hanzehogeschool te Groningen. Op dit moment run ik mijn onderneming Bypuckaimee nu al meer dan twee jaar. Bypuckaimee is een webshop in unieke woondecoratie en sieraden door vrouwen voor vrouwen.

Met mijn onderneming wil ik unieke items aanbieden die nergens anders te verkrijgen zijn. Dit doe ik op dit moment door een item zelf te maken, dit zijn de Body Statues gemaakt van epoxyhars. Ik ben in 2020 begonnen met het verkopen van sieraden en kwam er al snel achter dat er veel concurrentie op de markt was in deze branche. Toen ben ik onderzoek gaan doen naar zowel sieraden, woonaccessoires en kleding. Ik kwam al snel met het idee om zelf woondecoratie te maken van epoxyhars. (De Body Statues zijn nu al meer dan een jaar mijn bestselling product.

Toen ik voor het eerst las over de minor ‘de Noorderlingen’ werd ik direct enthousiast omdat je een schoolperiode volledig de focus kan leggen op je onderneming en even niet met school bezig bent. Bij de Noordelingen wil ik voornamelijk veel leren over het vak ondernemen zelf en een groter netwerk creëren. Daarnaast hoop ik ook veel te leren van de andere student ondernemers.

Mijn ultieme doel is om van mijn onderneming te gaan leven, zodat ik er niet naast hoef te werken en mijn volledig te kunnen focussen op Bypuckaimee. Want werken aan mijn eigen onderneming waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan vind ik toch wel het leukste om te doen.