Rein Veenstra – Fixted

Eén van de doelen van Fixted is om een veilige omgeving te creëren in de digitale transitie. Vaak zie ik bij kleine zorgondernemers dat een veilige digitale infrastructuur ontbreekt.

Rein Veenstra – Fixted"Fixted zorgt voor digitale zekerheid."
Editie:19
Bedrijf:Fixted

Hoi,

mijn naam is Rein Veenstra en ik ben 23 jaar oud. Ik volg de opleiding Elektronica aan de Hanze Hogeschool en ik zit momenteel in mijn derde jaar. Ik heb een passie voor techniek. Daarom ben ik in 2020 gestart met mijn eigen bedrijf, genaamd: ‘Fixted’.

Ik ben begonnen bij mijn schoonouders met beveiligingscamera’s installeren, waarvan ik veel heb geleerd. Uiteindelijk kwam hier ook het regelen van veilige digitale opslag bij en het voorzien van goed werkend internet. Collega’s van mijn schoonouders zagen dit en waren ook geïnteresseerd. Ik heb mij ingeschreven bij de KVK en Fixted was geboren.

Eén van de doelen van Fixted is om een veilige omgeving te creëren in de digitale transitie. Vaak zie ik bij kleine zorgondernemers dat een veilige digitale infrastructuur ontbreekt. Dit wil ik oplossen door te kijken naar wat de klant wil en wat er al aanwezig is, waarna we samen een plan maken.

Fixted zorgt voor digitale zekerheid. Ik wil mij graag focussen op de jeugdzorg. Op deze manier wil ik mij inzetten voor de maatschappij. Ik verwacht dat de Noorderlingen mij gaat helpen om de juridische en financiële aspecten van mijn bedrijf beter te gaan begrijpen. Ik geloof dat deze minor mij professionele ervaringen gaat geven die je anders niet leert tijdens een opleiding.

Fixted fixt het!