Reinder de Vries – De Borrelvloot

Met onze vloot verzorgen wij de gezelligste rondvaarten over de Groninger diepen. Bij ons kun je onbezorgd genieten van het unieke uitzicht vanaf het water.

Reinder de Vries – De Borrelvloot"Met onze vloot verzorgen wij de gezelligste rondvaarten over de Groninger diepen. Bij ons kun je onbezorgd genieten van het unieke uitzicht vanaf het water."
Bedrijf:De Borrelvloot

Mijn naam is Reinder de Vries en ik ben 21 jaar oud. Vanaf september 2023 begin ik aan mijn laatste jaar van de bacheloropleiding Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool.

Naast mijn studie besteed ik veel tijd aan mijn eigen onderneming, genaamd ‘De Borrelvloot’. Met onze vloot verzorgen wij de gezelligste rondvaarten over de Groninger diepen. Bij ons kun je onbezorgd genieten van het unieke uitzicht vanaf het water. Onze prachtige sloep biedt de perfecte invulling voor een teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest en verjaardag.

Naast reguliere vaarten bieden wij verschillende arrangementen aan, zoals historische rondvaarten, barbecues, pubquizzen en bierproeverijen. Onze schippers zorgen altijd voor een leuke en gezellige ervaring!

De minor Noorderlingen zal mij de kans bieden om ons bedrijf volledig procesmatig in te richten. Alle aspecten van De Borrelvloot moeten worden ingericht als systemen die door het team gemakkelijk en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Dit betekent dat iedereen precies weet wat hij/zij kan doen en met zo min mogelijk inspanning volledig zelfstandig kan handelen.

Het komende halfjaar kijk ik ernaar uit om met vol enthousiasme aan de slag te gaan, met behulp van de begeleiding die deze minor mij zal bieden. Dit zal ongetwijfeld tot een prachtig resultaat leiden!

Kijk ook eens op www.rondvaartgroningen.com   of   www.supgroningen.com