Remi Boissevain – Boji

Remi Boissevain – Boji"Bij Boji maken wij het voor iedereen mogelijk om films en series in de beste kwaliteit te ervaren"
Editie:14
Bedrijf:Boji
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Mede-eigenaar Boji

Ik ben Remi Boissevain, 25 jaar en studeer Commerciële Economie Duaal aan de Hanzehogeschool in Groningen. Nadat ik er achter kwam dat werken meer bij me past dan studeren heb ik er voor gekozen om niet meer fulltime naar school te gaan maar duaal verder te studeren. Ik wilde werkervaring opdoen en tegelijkertijd mijn school afronden. In tijden van Corona heb ik ervoor gekozen om te gaan ondernemen. Samen met een vriend hebben we een webshop opgezet, allebei met onze eigen specialisme – www.boji.nl.

Bij Boji.nl bieden we een alternatief voor een Smart-TV aan. Dit doen we omdat het niet voor iedereen is het weggelegd om de nieuwste elektronica  en gadgets in huis te halen. Met ons aanbod in Android TV boxen zorgen we ervoor dat het voor iedereen toegankelijk wordt om films en series is de beste kwaliteit te ervaren.

Ik heb voor deze minor gekozen omdat ik het ontzettend leuk vind om te ondernemen. Daarnaast komt het ontzettend goed uit omdat ik net in een start-up zit van een bedrijf en samen met andere studenten kan groeien. Een win-win situatie voor iedereen.

https://www.youtube.com/watch?v=lfEU_TmyEP8&ab_channel=DeNoorderlingen1