Rien Stenekes – RS Digital Strategy

Rien Stenekes – RS Digital Strategy
Editie:14
Bedrijf:RS Digital Strategy
Hogeschool:NHL Stenden Hogeschool
Functie:Eigenaar RS Digital Strategy

Mijn naam is Rien Stenekes. Ik ben 21 jaar oud en studeer Commerciële Economie aan de NHL Stenden hogeschool in Leeuwarden. Ik heb van jongs af aan al een voorliefde gehad voor het maken van websites. Tijdens mijn opleiding heb ik daarnaast het prachtige vak van marketing ontdekt. Ik besloot al snel dat ik mij wilde ontwikkelen in een combinatie van deze twee vakgebieden.

Tijdens mijn studie ben ik begonnen met een bijbaan als website ontwikkelaar en daarna heb ik stage gelopen bij een online marketing bureau. Met deze kennis help ik al enige bedrijven met hun website en hun online aanwezigheid. Dit wil ik graag uitbouwen tijdens de minor. Ik zie dat er veel ondernemingen zijn die niet alles uit online marketing halen. Met RS Digital Strategy help ik bedrijven met online marketing en het bouwen van websites. Zo zijn ze online succesvoller.

Ik heb voor de Noorderlingen gekozen omdat ik weet hoeveel het kan helpen als je mensen hebt om mee te sparren. Ik denk daarnaast dat het enorm inspirerend is om in een klas te zitten met enthousiaste mensen die ook hun eigen onderneming aan het uitbouwen zijn.