Robert Chardon – Fella vastgoed

Ik heb in 2021 mijn eerste onderneming Fella Vastgoed opgericht.

Robert Chardon – Fella vastgoed"Ik wil het voor studenten makkelijker maken om een woonruimte te vinden!"
Editie:18
Bedrijf:Fella vastgoed
Hogeschool:Hanze hogeschool

Mijn naam is Robert Chardon, ik ben 22 jaar en ik studeer Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool te Groningen. Ik heb in 2021 mijn eerste onderneming Fella Vastgoed opgericht. Eén van de werkzaamheden die ik uitvoer is het begeleiden van internationale studenten bij het vinden van een geschikte woonruimte.

Ik merk dat internationale studenten moeite hebben met het vinden van een woonruimte in een omgeving die nieuw voor hen is. De meeste studenten die mij benaderden gaven aan dat ze extreem wanhopig werden tijdens hun zoektocht. Ook merkte ik dat ze tegen dezelfde problemen aanlopen, zowel voor als na het vinden van een woonruimte. Hierdoor krijgen vastgoedbeheerders vaak dezelfde vragen.

Ik wil het voor studenten makkelijker maken om een woonruimte te vinden en het voor zittende huurders makkelijker maken om aan de benodigde kennis te komen, door informatie en aanbod te bundelen in één gebruiksvriendelijk platform: PandYes.

Omdat ik besef dat het creëren van een platform dat daadwerkelijk zorgt voor meer transparantie op de vastgoedmarkt een grote uitdaging is voor een Vastgoed & Makelaardij student, heb ik mij aangemeld voor De Noorderlingen. Ik zie het deelnemen aan deze minor als dé kans om tijdens mijn studie te ontdekken hoe je de
uitvoering van een groot bedrijfsidee succesvol aanpakt, te leren van andere ondernemers en mijzelf te ontwikkelen.