Robert Sietsma – Adoop

Zo’n 7 jaar geleden maakte ik voor het eerst gebruik van Photoshop en Illustrator. Na honderden uren vol passie leren en uitproberen heeft zich dit uiteindelijk ontwikkelt tot een bedrijf: Adoop.

Robert Sietsma – Adoop"Door mijn passie voor online en ondernemen bleef het hier niet bij. Naast Adoop run ik nog een bedrijf wat zich focust op leadgeneratie en een bedrijf in advies over dakkapellen en kozijnen."
Editie:18
Bedrijf:Adoop
Hogeschool:Hanze hogeschool

Hallo,

Mijn naam is Robert Sietsema en ben de eigenaar van Adoop. Zo’n 7 jaar geleden maakte ik voor het eerst gebruik van Photoshop en Illustrator. Na honderden uren vol passie leren en uitproberen heeft zich dit uiteindelijk ontwikkelt tot een bedrijf: Adoop, waarmee wij gedreven ondernemers helpen met Sterke Websites en Effectieve Zoekmachine Marketing waar eerlijkheid, transparantie en een ambitieuze gedachte centraal staan. Voornaamste klanten bestaan uit Eenmanszaken en het MKB.

Door mijn passie voor online en ondernemen bleef het hier niet bij. Naast Adoop run ik nog een bedrijf wat zich focust op leadgeneratie en een bedrijf in advies over dakkapellen en kozijnen. Om constant te blijven leren en verbeteren beheer ik ook nog een aantal affiliate- en leadgeneraties websites.

5 à 6 maanden lang werken aan de verschillende bedrijven was de doorslaggevende reden om te kiezen voor de minor. Daarnaast is het prettig te werken en sparren met een groep gelijkgestemde ondernemers.