Robert Spin – Meyro

Robert Spin – Meyro"Werk tot je bankrekening eruit ziet als een telefoonnummer"
Editie:14
Bedrijf:Meyro
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen
Functie:Eigenaar Meyro

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in de kop van Overijssel. Mijn ouders runnen daar samen een winkel, waar ik van jongs af aan al bij betrokken was. Daar komt mijn passie voor ondernemen vandaan. Na 20 jaar besloot ik dat het tijd was om voor mezelf te gaan beginnen en samen met een goede vriend ben ik in het diepe gesprongen.

Ruim twee jaar verder hebben we een bedrijf opgezet waar we best trots op zijn. Eén van onze belangrijkste doelen is om van de verkopen te kunnen leven en dat punt hebben we bijna bereikt. We vinden het interessant om over de toekomst na te denken, dus ook ons volgende doel staat al vast; financieel onafhankelijk zijn. Om daar te komen moet er nog flink gewerkt worden, maar we hebben er allebei het volste vertrouwen in dat ook dat gaat lukken.

Wat we precies doen? We verkopen allerlei verschillende producten via grote ‘marktplaatsen’ als bol.com en Amazon. Daarnaast hebben we een merk laten registreren bij het merkenregister. Premium Paintings is de merknaam voor allerlei verschillende doe-het-zelf-kunstwerken als diamond paintings, schilderen op nummer en kleurboeken. Deze artikelen verkopen we zowel via de eerdergenoemde marktplaatsen als via onze eigen webshop.

Ik kijk uit naar alles wat ik het aankomende half jaar ga leren en de mensen die ik ga ontmoeten. Ik hoop dat ik zowel mezelf als het bedrijf naar een hoger niveau kan tillen, zodat de doelen die ik eerder geschetst heb nog reëler worden en ik een merk heb opgericht dat in heel Nederland bekend is.

“Werk tot je bankrekening eruit ziet als een telefoonnummer”