Robin Kuiper – Bekend Vermogen

Mijn missie is om de financiële lasten van ondernemers te verlichten, zodat zij zich kunnen concentreren op het groeien met hun bedrijf.

Robin Kuiper – Bekend Vermogen"Mijn missie is om de financiële lasten van ondernemers te verlichten, zodat zij zich kunnen concentreren op het groeien met hun bedrijf."
Bedrijf:Bekend Vermogen

Mijn naam is Robin Kuiper, 27 jaar en woonachtig in Leek. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding Finance, Tax & Advice aan de Hanzehogeschool en heb ik hiernaast mijn eigen boekhoudkantoor genaamd Bekend Vermogen!

Van jongs af aan werd ik al gedreven door een fascinatie voor cijfers en een diepgaande kennis van de financiële wereld. Door mijn ervaringen, begrijp ik de uitdagingen waarmee zelfstandige professionals dagelijks te maken hebben. Mijn missie is om de financiële lasten van ondernemers te verlichten, zodat zij zich kunnen concentreren op het groeien met hun bedrijf. Dit doe ik door de boekhouding van mijn cliënten te controleren of geheel te ontzorgen, waarbij ik volledige transparantie bied en op maat gemaakt advies lever.

Ik heb besloten om de Minor de Noorderlingen te volgen omdat ik denk dat deze minor me kan helpen bij de obstakels waar ik als ondernemer tegenaan loop. Ondernemen is voor mij altijd al een passie geweest. Ik hou ervan om nieuwe ideeën te bedenken en creatieve oplossingen te vinden. Maar ik besef ook dat ondernemen meer is dan alleen goede ideeën. Je hebt de juiste kennis, vaardigheden en een stevig netwerk nodig.