Roel Hesselink & Kevin Boes – Young Translators

Een verandering aanbrengen in de vertaalmarkt, dat is waar wij, als Young Translators, mee bezig zijn.

Roel Hesselink & Kevin Boes – Young Translators"Vertalen, redigeren, ontwikkelen van jong talent"
Editie:12
Bedrijf:Young Translators
Hogeschool:Windesheim
Functie:Eigenaren Young Translators

Wij zijn een toegankelijk vertaalbureau voor iedereen, of je nou een cv wilt laten vertalen, of een technisch boek, wij doen het allemaal.Wij zijn begonnen vanuit de intentie om de vertaalmarkt te verbeteren: Beloftes nakomen, een goede kwaliteit leveren, lagere tarieven hanteren, meer betalingsmogelijkheden, persoonlijker contact en transparantie over onze processen. Synergetische samenwerkingen staan bij ons centraal.

Zo bieden wij getalenteerde studenten & native speakers de mogelijkheid om zich bij ons te ontwikkelen. Inmiddels bestaat het team uit 22 young professionals en heeft ons team veel mooie organisaties mogen helpen.

Wie is wie

Kevin Boes
Ik zorg ervoor dat onze young professionals zo veel mogelijk opdrachten ontvangen. Ik houd klantcontact, ik zorg voor vertaalopdrachten, ik doe onze social media en ik ben veel aan het netwerken. Natuurlijk ben ik ook bezig met andere dingen binnen Young Translators, maar mijn focus ligt toch echt bij de commerciële kant.

Ik ben voornamelijk benieuwd wat de drive is van andere ondernemers bij de Noordelingen, ik wil hun kijk op het leven en business leren kennen, en wat het mij bevalt, overnemen. Ik wil een direct netwerk hebben waarbij wij elkaar motiveren om telkens meer uit onszelf te halen.

De laatste tijd heb ik veel hooi op me vork genomen, ik run nog een aantal andere projecten naast Young Translators en ik wil aankomend half jaar, meer balans en structuur vinden.

Al met al wil ik mezelf comfortabel maken in de drukte die ik elke dag ervaar. Ik weet zeker dat de Noorderlingen hierin een mooie stap zal zijn.

 

Roel Hesselink
Hi! Mijn naam is Roel Hesselink.
Ik ben Quality Ambassador bij Young Translators. Ik zit in mijn afstudeerjaar van de opleidng Small Business & Retail Management bij Windesheim in Zwolle.

Ik ben 21 jaar en continu op zoek naar uitdagingen en kansen om mijzelf te ontwikkelen.

Op dit moment volg ik de minor:  De Noorderlingen

Deze minor stelt mij in staat om mijn bedrijf, Young Translators, enorm te laten groeien onder professionele begeleiding. De minor draagt ook veel bij aan mijn persoonlijke groei. Het uiteindelijke doel van deze minor is om mijzelf en Young Translators zoveel mogelijk te ontwikkelen, dit allemaal met behulp van: Learning by doing.

Young Translators werkt samen met jonge, professionele (freelance) vertalers, wij voorzien hen van een leeromgeving waardoor zij zich kunnen ontwikkelen op verschillende aspecten van het vertalen. Voordat zij met ons mogen samenwerken toetsen wij de vertalers op het hoogste niveau, hierdoor weten wij zeker dat wij de juiste vertalers kunnen toewijzen aan documenten van onze klanten.Benieuwd wat ik of wat mijn vertaalbureau voor jou kan betekenen? Stuur gerust een berichtje.