Roos Wijnalda – Mijnhaarclip

Aan het begin van mijn bedrijf, moest het zelf allemaal gaan uitwerken, gaan ontdekken en ben zo begonnen met ondernemen.

Roos Wijnalda – Mijnhaarclip"Aan het begin van mijn bedrijf, moest het zelf allemaal gaan uitwerken, gaan ontdekken en ben zo begonnen met ondernemen."
Bedrijf:Mijnhaarclip
Hogeschool:NHL Stenden

Mijn naam is Roos Wijnalda, ik ben 21 jaar oud en studeer Commerciële Economie aan NHL Stenden in Leeuwarden.

Begin vorig jaar ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf in haaraccessoires. Ik kwam erachter dat het moeilijk is om voor je eigen haartype de juiste haarclip, haarspeld of haarband te vinden. In mijn omgeving kreeg ik veel de vraag: “Waar vind jij de leuke haarclips die jij altijd draagt?”. Dit was het begin van mijn bedrijf. Ik moest het zelf allemaal gaan uitwerken, gaan ontdekken en ben zo begonnen met ondernemen.

Ik heb momenteel veel uiteenlopende klanten. Jonge meiden die van felle kleuren en verrassende vormen houden, volwassen vrouwen die een meer ingetogen, maar chique haarclip in willen hebben voor op hun werk & oudere dames die juist weer houden van een stevige haarspeld.

Door deze doelgroepen te bereiken, gebruik ik verschillende social media kanalen en heb ik een eigen website. Wat ook erg goed werkt is het staan op markten. Dan heb ik een aantrekkelijke kraam met honderden haaraccessoires zodat er voor bezoekers altijd genoeg keuze is. En dat natuurlijk tegen aantrekkelijke prijzen!

Met deze minor (Noorderlingen) hoop ik structuur, tips & ondersteuning in ondernemerschap te krijgen. Ik ga er volledig voor en zie met het volgen van deze minor alleen nog maar meer kansen om te groeien!