Roy Mertens & Tom Van Dijk – Fellow Fits

Wij gaan voor een creatieve maar simpele uitstraling waarbij we vooral letten op de kwaliteit. Wij ontwerpen, printen en bedrukken onze eigen kledingstukken.

Roy Mertens & Tom Van Dijk – Fellow Fits"A person in the same position, involved in the same activity, or otherwise associated with another"
Editie:17
Bedrijf:Fellow Fits
Hogeschool:NHL Stenden

Hallo,

Wij zijn Tom van Dijk en Roy Mertens, beide 24 jaar oud en komen uit Groningen. Op dit moment zitten wij in het 3e jaar van de opleiding Integrale Veiligheidskunde. Wij volgen de opleiding aan de NHL Stenden in Leeuwarden.

Samen met Demy Mertens hebben wij een kledingmerk genaamd Fellow Fits. Op dit moment verkopen wij streetwear en trending kleding voor jongens. Wij gaan voor een creatieve maar simpele uitstraling waarbij we vooral letten op de kwaliteit. Wij ontwerpen, printen en bedrukken onze eigen kledingstukken. Met een Fellow bedoelen wij: ‘’A person in the same position, involved in the same activity, or otherwise associated with another’’.

Komend halfjaar verwachten wij verder te groeien met Fellow Fits. Wij verkopen nu vooral aan vrienden of vrienden van vrienden. Na dit half jaar willen wij ook meer onbekende klanten hebben. Ook willen wij in dit half jaar stappen maken in het ondernemerschap. Wij denken dat wij veel kunnen leren van de andere ondernemers en hun ondernemingen. Wij verwachten een leuk en leerzaam halfjaar waarin Fellow Fits weer een stukje groter wordt!