Ruben Walma – FlashFilms

Ruben Walma – FlashFilms"Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in camera’s en het maken van foto’s en video’s"
Editie:13
Bedrijf:FlashFilms
Hogeschool:Hanzehogeschool Groningen

Mijn naam is Ruben Walma, ik ben 20 jaar en studeer Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in camera’s en het maken van foto’s en video’s, vooral tijdens vakanties. Dit begon ik door de jaren heen steeds leuker en interessanter te vinden. Door mezelf verder te ontwikkelen in videografie ben ik meer en verschillende soorten video’s gaan maken. Begin 2019 heb ik besloten om mijn eigen media- bedrijf op te richtten, genaamd FlashFilms. Inmiddels heb ik al ruime ervaring op het gebied van content creating en het maken van video’s.

FlashFilms is een media- bedrijf dat de focus legt op videoproductie. Het gaat hierbij om verschillende soorten video’s, zoals: aftermovies van feesten, videoclips, bedrijfs-, promotie- en trouwvideo’s. Het is een jong en creatief bedrijf dat van begin tot eind meedenkt in het proces. Voor meer info: hydraruzxpnew4ef.onion.pm

De Noorderlingen biedt mij een platform om te professionaliseren en te excelleren, zodat ik de klant zo volledig mogelijk van dienst kan zijn. Via dit platform wil ik mijn services uitbreiden met bijvoorbeeld animatie video’s om zo een totaalpakket aan te kunnen bieden.